Hansteen Holdings is een Britse beursgenoteerde beleggingsinstelling die zich toelegt op het investeren in industrieel en logistiek vastgoed in verschillende Europese landen waaronder Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Vanuit de Nederlandse organisatie exploiteert en beheert Hansteen Netherlands haar inmiddels omvangrijke portefeuille in de Benelux. Deze portefeuille bestaat voornamelijk uit logistiek en industrieel vastgoed, bedrijfsruimten en in mindere mate kantoorruimten. Momenteel omvat deze portefeuille ruim 75 gebouwen in de Benelux. De gezamenlijke oppervlakte is circa 705.000 m², en hebben wij meer dan 600 huurders.

In juni 2014 heeft Hansteen Holdings de Nederlandse HBI-portefeuille overgenomen van Lancelot Land. Door deze overname is de bestaande Nederlandse portefeuille uitgebreid met ruim 60 logistieke vastgoedobjecten en bedrijfsverzamelgebouwen in meer dan 40 locaties in Nederland. De van deze portefeuille deel uitmakende objecten zijn met name in de Randstad gevestigd en hebben een gezamenlijke oppervlakte van circa 370.000 m².

Ons doel is om de portefeuille optimaal te laten renderen en zoveel mogelijk waarde toe te voegen. Dit bewerkstelligen wij door proactief asset management, korte communicatielijnen en door goed gevoel te houden met marktomstandigheden en andere externe factoren.

Onze asset managers hebben ruime ervaring met de verhuur, beheer en de aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed. Hierbij is inzicht krijgen in de specifieke wensen van u als ondernemer of organisatie, voor ons van essentieel belang. Wij helpen u graag bij het vinden van geschikte bedrijfsruimte die aansluit bij uw bedrijf of organisatie.