Kantoorruimte te huur in Schiedam: Business Center Torendijk

Multifunctionele kantoorruimte vanaf 25 m² te huur in Torendijk Business Centre Schiedam:

Het aan de ’s-Gravelandseweg gelegen bedrijfsverzamelgebouw met kantoortoren is dé kantorenlocatie van Schiedam. Torendijk Business Centre Schiedam bevindt zich in kantoortoren “Torendijk”, gelegen op een zichtlocatie aan de kruising ’s-Gravelandseweg en Neherstraat. Mede door de uitstekende bereikbaarheid vanaf de ringweg (A20/A13/A4) en het op loopafstand gelegen NS-station “Schiedam Centrum” is dit een gewillige kantorenlocatie.

Torendijk Business Centre Schiedam bestaat uit 2 verdiepingen, gelegen op de 8e en 9e verdieping. Hiervan zijn de kantoorruimtes op de 8e verdieping inmiddels al volledig verhuurd, maar op de 9e verdieping hebben we nog mooie units beschikbaar.  De kantoorruimtes zijn onder andere voorzien van een pantry, sanitaire voorzieningen, systeemplafond met verlichtingsamaturen en cv-installatie met radiatoren. Daarnaast zijn er eventueel parkeerplaatsen te huur in de ondergelegen parkeergarage. De tarieven zijn vast en scherp geprijsd. Zo heb je al een ruimte vanaf € 199 per maand (incl. servicekosten, excl. btw).

In de nabijheid zijn diverse bedrijven gevestigd, o.a. Burger King, Deli, XL, KARWEI Schiedam en Kringloopwinkel Het Goed.

  • Kantoorruimte te huur vanaf ca. 25 m² tot 615 m²
  • Uitstekende ligging
  • Full-service
  • Scherpe en vaste tarieven
  • Flexibele huurtermijnen

Contactpersoon

Ralph Nuis ralph.nuis@hansteen.nl
+31(0)85 003 0103

Object Informatie

Locatie

Per auto is het Torendijk Business Centre Schiedam uitstekend bereikbaar. De op- en afritten van de A20 liggen op circa 500m afstand.

Ook met het openbaar vervoer is het gebouw goed bereikbaar. Het NS-Station Schiedam-Centrum is gelegen op loopafstand. Vanaf dit station is er een directe busverbinding, lijn 53, welke driemaal per uur stopt bij de ’s-Gravenlandseweg.

Vloeroppervlak

Kantoorruimte is te huur vanaf ca. 25 m² tot 615 m²

Opleveringsniveau

Kantoorruimte:

  • Pantry
  • C.v.-installatie met radiatoren
  • Sanitaire voorzieningen
  • Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen

Klik op een afbeelding om te vergroten

PRIJS

All-in huurprijzen al vanaf € 199 per maand (incl. service- en energiekosten).

Neem contact met ons op voor een passend huurvoorstel.
Flexibele huurtermijnen bespreekbaar.