Kantoorruimte en bedrijfsruimte te huur in Waardenburg: Slimwei 1, 2 en 3

Multifunctionele kantoren en bedrijfsruimte:

Multifunctioneel bedrijfsobject met losstaande kantoorruimte en kantoren met bedrijfsruimte. Het complex is uitstekend bereikbaarheid vanaf de snelweg. De beschikbare ruimtes zijn gelegen op het bedrijventerrein “Slimwei” te Waardenburg. Dit bedrijventerrein ligt zeer dicht bij het knooppunt Deil, waar de rijkswegen A2 (’s-Hertogenbosch – Utrecht) en de A15 (Rotterdam – Nijmegen/Arnhem) elkaar kruisen. Het terrein ligt aan de westzijde van de A2, tussen de Waalbrug bij Zaltbommel en het verkeersplein in Deil. Het bedrijvencomplex Slimwei 1, 2 en 3 ligt vrijwel direct aan de A2-afrit.

Dit complex is een ideale vestigingsplaats voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening maar bijvoorbeeld ook voor bedrijven op het gebied van hightech, kleine schone productie en assemblageopslag. De ruimte is geheel zelfstandig uitgevoerd met eigen nutsvoorzieningen, ingang en parkeerterrein.

  • Bedrijfsruimte vanaf ca. 150 m² tot ca. 500 m²
  • Kantoorruimte vanaf ca. 100 m² tot ca. 240 m²
  • Aan de A2 afrit Zaltbommel
  • Nabij A15 knooppunt Deil
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Deelverhuur mogelijk
Download de brochure

Contactpersoon

Allard Caspers allard.caspers@hansteen.nl
+31(0)85 003 0181

Object Informatie

Locatie

De ruimtes zijn gelegen op het bedrijvencomplex Slimwei 1, 2 en 3 in Waardenburg, een locatie vlakbij het knooppunt Deil. Daar kruist de bekende rijksweg A2 (’s-Hertogenbosch – Utrecht) de rijksweg A15 (Rotterdam – Nijmegen/Arnhem). Het terrein ligt aan de westzijde van de A2, tussen de Waalbrug bij Zaltbommel en het verkeersplein in Deil. Het bedrijvencomplex Slimwei 1 ligt vrijwel direct aan de A2-afrit.

In de nabijheid zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals McDonald’s, Hitachi, BMW Bert Story en Thijs Timmermans.

Parkeren

Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Vloeroppervlak

Bedrijfsruimte vanaf ca. 150 m² tot ca. 500 m²
Kantoorruimte vanaf ca. 100 m² tot ca. 240 m²

Aanbod Slimwei 1

Ringweistraat 5:
Bedrijfsruimte: ca. 450 m²
Kantoorruimte: ca. 100 m²

Aanbod Slimwei 2

Ringweistraat 8:
Bedrijfsruimte: ca. 500 m²
Kantoorruimte: ca. 150 

Ringweistraat 20:
Kantoorruimte: ca. 240 m²

Aanbod Slimwei 3

Achterweg 46:
Kantoorruimte: ca. 240 m²

Filipsweistraat 1A:
Showroom: ca. 165 m²

Opleveringsniveau

De bedrijfsruimtes zijn onder andere voorzien van een stalen sectiedeur met elektrische bediening, daklichtkoepels en verlichtingsarmaturen. De bedrijfsruimtes worden verwarmd middels heaters.

De kantoorruimtes zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting en de wandafwerking bestaat uit voorzetwanden of sauswerk. Een pantry en toilet incl. tegelwerk en sanitair zijn aanwezig.

De ruimte is voorzien van een centrale verwarming. Verwarming in de kantoorruimte door middel van radiatoren. In het kantoor is luchtverversing door middel van mechanische afzuiging. Er is een wandgootsysteem waarin tevens data- en telefoonbekabeling kan worden verwerkt, er zijn voldoende blusvoorzieningen en er is voldoende buitenverlichting.

Klik op een afbeelding om te vergroten

PRIJS

Neem contact met ons op voor een passend huurvoorstel.
Flexibele huurtermijnen bespreekbaar.