Kantoorruimte te huur in Business Center Tilburg

Kantoorruimte te huur vanaf 25 m² tot 90 m² in Business Center Tilburg:

Dit multifunctionele bedrijfsverzamelcomplex met kantoren is gevestigd op een uitstekende locatie op het industrieterrein Katsbogten in Tilburg, gelegen aan de snelweg A58. Het complex heeft een moderne en representatieve zakelijke uitstraling en bestaat uit verschillende bedrijfsgebouwen met bijbehorende inpandige kantoren en/of showroom. Momenteel zijn we gestart met ons Business Center concept, waarmee er in het Business Center Tilburg gebouw, aan de Mina Krusemanweg 2, al kantoorruimte beschikbaar komt vanaf 25 m².

Business Center Tilburg – de plek voor ondernemers!
Zoek jij een mooie plek waar je op een representatieve manier klanten en/of toekomstige opdrachtgevers kunt uitnodigen? Een plek waar netwerken, brainstormen en sparren onderling wordt aangemoedigd? En ook nog een lage maandhuur en flexibele huurvoorwaarden? Dan is Business Center Tilburg (BCT) de plek voor jou!

BCT richt zich op start-ups, zzp’ers en alle ondernemers die de stap durven wagen van zolderkamer naar representatieve kantoorruimte. De kantoorruimtes in BCT zijn voorzien van een pantry, sanitaire voorzieningen, systeemplafond met verlichtingsamaturen, cv-installatie met radiatoren, schoonmaak en glasvezel-netwerk. Bovendien zijn er ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. De kantoren hebben een vast en scherp tarief, inclusief servicekosten, exclusief BTW. Je huurt al een kantoor vanaf € 150 per maand All-in (incl. service- en energiekosten). Transparant en helder. Zo kom je, als ondernemer, nooit voor verrassingen te staan!

Algemeen
De inpandige kantoren van BCT bevinden zich op de 1e verdieping en zijn onderdeel van logistieke ruimten (welke reeds geheel verhuurd zijn). Het gebouw heeft een moderne zakelijke uitstraling en bestaat uit twee bouwdelen met bijbehorende inpandige kantoor- en multifunctionele ruimte. Deze laatste is met name geschikt voor houden van groepslessen, praktijkruimte, ateliers, fitness etc. Daarnaast beschikt BCT over mooie vergader- en ontmoetingsruimtes én, niet geheel onbelangrijk, ècht goede koffie. Kortom, de ideale plek voor jou als startende ondernemer!

 • Kantoorruimte beschikbaar vanaf 25 m² tot 90 m²
 • All-in huurprijzen vanaf € 150 per maand (incl. service- & energiekosten)
 • Representatief en modern uitgerust
 • Gedeelde faciliteiten zoals schoonmaak
 • En èchte goede koffie
 • Snel internet
 • Direct beschikbaar
 • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
 • Uitstekende ligging
 • Mogelijkheid tot het ontmoeten van mede-ondernemers
 • Flexible huurtermijnen bespreekbaar
Download de brochure Download de brochure

Contactpersoon

Jop Simons jop.simons@hansteen.nl
+31(0)85 003 0123

Object Informatie

Locatie

Business Center Tilburg is uitstekend gelegen op industrieterrein Katsbogten direct naast de snelweg A58 (Breda – Eindhoven en Breda – ’s Hertogenbosch) ten zuiden van Tilburg.

Vanaf de snelweg A58 is Business Center Tilburg direct bereikbaar en heeft een goede aansluiting met de A27 en A16 naar het Westen en de A2 naar het Oosten.

Ook met het openbaar vervoer is Business Center Tilburg goed te bereiken. Vanaf het centraal station van Tilburg is er een busverbinding naar het industrieterrein Katsbogten. De bushalte ligt op 10 minuten loopafstand.

Parkeren

Op eigen afgesloten terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gratis beschikbaar voor klanten en personeel.

Vloeroppervlak

Kantoorruimte te huur vanaf 25 m² tot 90 m² al vanaf € 150 per maand (incl. service- en energiekosten).

 

Tilburg Kantoorruimte

Opleveringsniveau

De kantoorunits worden opgeleverd in de huidige staat, inclusief onder andere:

– centrale ontmoetingsruimte t.b.v. ontmoeten, ontvangen, borrelen etc. (volledig ingericht door interieuradviseur);
– glasvezelverbinding;
– personenlift;
– pantry voorzien van Nespresso koffiemachine;
– centrale verwarming middels radiatoren;
– mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;
– systeemplafond voorzien van Tl-armaturen;
– kabelgoten t.b.v. data, telefoon en elektra;
– toiletgroepen dames/heren gescheiden;
– scheidingswanden;

Het gehele complex is voorzien van een beveiligingsinstallatie en een gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Het buitenterrein is geheel omheind met een hekwerk en verhard middels betonklinkers.

Klik op een afbeelding om te vergroten

PRIJS

Kantoorruimte is te huur vanaf 25 m² tot 90 m² al vanaf € 150 per maand (incl. service- en energiekosten). Er zijn diverse metrages beschikbaar. Neem contact met ons op voor een passend huurvoorstel. Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.